Koyulhisar Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://koyulhisarhalkegitim.meb.k12.tr
Adres : CAMİİKEBİR MAH. ATATÜRK CAD. HALK EĞİTİM MERKEZİ SİTESİ SIVAS KOYULHISAR HALK EĞITIM MERKEZI BLOK NO: 54 İÇ KAPI NO: 2 KOYULHİSAR / SİVAS
VİZYON : Halk Eğitimi Merkezi olarak öncü uygulamalarıyla, dünyada ilkleri gerçekleştirmek. çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmeye yönelik, örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak.Toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknolojik yenilikleri takip eden, bireyleri topluma kazandıran, önder ve paylaşımcı bir merkez olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, önce insan düşüncesini benimseyerek bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksiklerini tamamlayarak, ulusal ve evrensel kültür değerlerinin yaşatılıp, yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılmasını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Camikebir Mah.Atatürk Cad.No82 Koyulhisar/SİVAS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 170 km, Kurumumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :